Így kell többször is odaverni egy jachtot a Richmond hídhoz

iho   ·   2014.03.17. 15:26
beszorulthajo0

Több százan nézték végig Londonban a Temze partján a napsütésben, ahogy a jacht megpróbál átbújni a Richmond híd alatt Délnyugat-Londonban. Mint a videóból láthatják, többször nekiveselkedett, ám végül mégsem fért át, viszont a kapitány többször is odaverte a hajó oldalát a hídhoz.

A balesetben szerepe lehetett annak, hogy a Temze szintje 2,10 métert emelkedett a napokban, így a Viktória nevű Princess V57 gyártmányú luxusjachtnak az erős áramlással kellett megküzdenie, hogy át tudjon bújni a híd alatt. Ez sem sikerült... Az egyik szemtanú azt mondta: látták, ahogy egy férfi állt a jacht hátsó részén és megpróbálta felmérni a magasságot.

– Visszafelé mentek, és megint nekiindultak, aztán megint „nekifutottak”, de egyszer sem sikerült átmenniük a híd alatt – mondta a szemtanú.

A jármű megsérült, a hajó felső része darabokra törve szóródott szét a fedélzeten. Végül akkor sikerült átmenniük a híd alatt, amikor a víz szintje valamicskét apadt.

A videót egy járókelő készítette a mobiltelefonjával.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek