BKV: vizsgálat van, nem koncepciós eljárás

iho   ·   2015.03.14. 16:29

„A BKV határozottan visszautasítja és inkorrektnek tartja azt a napiaszonline-on és más médiumban is megjelent hírt, amely koncepciós megfélemlítést emleget egyes érdekvédelmi vezetők által tett felelőtlen és átgondolatlan kijelentések kapcsán.

A BKV megerősíti, hogy mindenben törvényesen jár el, ezért nyilvánvaló, hogy az ezt megkérdőjelező kijelentések hátterét és vélt valóságtartalmát vizsgálja. Ezért is adott lehetőséget a BKV vezetése az ügyben érintett szakszervezeti vezetőnek a bizonyítékai feltárására. A szakszervezeti vezető azonban – bár a médiában cége jó hírének megsértésével, valamint vezetői, munkatársai rágalmazásával nem törődve felelőtlen állításokat tett – a meghallgatáson nem tudta bizonyítani állításai jogosságát, hanem haladékot kért azok bemutatására.

A BKV vezetésének eltökélt szándéka, hogy pontot tegyen az ügy végére és a jövő héten – minden részlet tisztázását követően – lezárja ezt a munkahelyi légkört is rendkívül mérgező ügyet.

A helyzet összefüggésbe hozása a béremeléssel és az utasok érdekeivel csupán hisztériakeltés céljából lehetséges, amit a BKV szintén visszautasít.

A BKV vezetése ismételten felszólítja a rémhíreket keltő egyes érdekvédelmi vezetőket, hogy hagyjanak fel a rágalmazással, a tisztességtelen manipulációval és a Társaságuk – amely az ő kenyéradó gazdájuk is – negatív színben történő feltüntetésével.”

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az Erdélybe induló Történelmi Székely Gyors zarándokvonatra és az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek