Bővíti európai hálózatát ezen a télen a Lufthansa

iho/repülés   ·   2017.07.21. 08:45
lufi_tel0

A Lufthansa hét új téli célállomást vesz fel menetrendjébe október végétől. Frankfurtból Pamplonába, Genovába, Bariba és Cataniába, míg Münchenből Nantes-ba, Glasgowba és Santiago de Compostelába repülhetnek a légitársaság utasai.

Egy Celtic–Bayern focimeccsre most már menetrend szerinti járattal is el lehet jutni (fotók: Lufthansa)

Pamplona most szerepel először a Lufthansa menetrendjében. November 6-tól az utasok heti négy alkalommal repülhetnek az észak-spanyolországi városba Frankfurtból. Az innen elérhető új téli úti célok között Genova, Bari és Catania is szerepel. A Lufthansa mindhárom olasz városba heti három járatot indít október 29-étől, kiegészítve a légitársaság müncheni szolgáltatásait.

Pamplonába hetente négyszer lehet majd repülni. Osasuna–Eintracht meccsre nem valószínű, hogy indul Lufthansa-járat, nem feltétlenül a légitársaság miatt – de persze nemcsak labdarúgó-turizmus létezik a világon!

A nagy keresletre való tekintettel a Lufthansa most első ízben Nantes-ba, Glasgowba és Santiago de Compostelába is repül Münchenből az idén télen. A nyugat-franciaországi városba naponta, míg Glasgowba heti négyszer indít járatot. A spanyolországi Santiago de Compostela minden vasárnap szerepel majd a menetrendben, kiegészítve a Frankfurtból induló járatokat.

Az új téli célállomások járataira már foglalhatók jegyek.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek