Bővül a BILK

iho   ·   2018.05.08. 11:23

Budapest, 2018. május 8. – Újabb, összesen harmincezer négyzetméter területű raktárcsarnokok beruházására nyújtott be építési engedélykérelmet a BILK Logisztikai Zrt. Budapest XXIII. kerületi önkormányzatához. A beruházás a logisztikai parkkal határos 7,4 hektár területen valósul meg, amit a társaság tavaly ősszel vásárolt meg. A cég két ütemben tervezi felépíteni az új létesítményeket, amiket a következő két év folyamán vehetnek birtokba a bérlők. A fejlesztés befejezését követően a BILK Logisztikai Zrt. kapacitása meghaladja a kétszáztizenötezer négyzetmétert.

Még van egy kis hely a BILK-en (forrás: Google)

A jelenleg több mint száznyolcvankétezer négyzetméter raktár- és irodakapacitású piacvezető logisztikai park a piac növekvő igényeinek kielégítése érdekében folyamatosan bővíti kapacitásait. Az új csarnokok felépültéig a társaság kreatív megoldásokat vesz igénybe. Egy 12,2 méter hasznos belmagasságú épület megvalósítását két meglévő raktárépület közötti szabad terület beépítése teszi lehetővé. Erre a megoldásra azért van szükség, mert a piacvezető logisztikai park egyébként már betelt: a bérlők a rendelkezésre álló raktárkapacitások 98,4 százalékát igénybe veszik. Ennek a háromezer-nyolcszáz négyzetméter alapterületű beépítésnek a munkálatai ősszel fejeződnek be. A több mint félmilliárd forint értékű beruházás komplex logisztikai szolgáltatások nyújtására lesz kialakítva. Bérlője a csarnok kizárólagos használatát több mint tizenegy évre előre lekötötte.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek