Csak úgy szedegette ki a Kirow a susnyásból a kisiklott vagonokat! – FRISSÍTVE

Vörös Attila   ·   2020.10.08. 04:20
09

Szerda éjjel elkezdték a Ferencvárosnál kisiklott tehervonat mentését.

A szerdai baleset helyszínén reggelre visszaemelték a kisiklott teherkocsikat, napközben a felsővezeték-hálózat visszaépítése és a pálya helyreállítása zajlik. A Ferencváros és Budapest-Kelenföld közötti szakaszon várhatóan csütörtökön késő délután, kora este közlekedhetnek majd ismét a személyszállító vonatok – közölte a Mávinform.

 

Korábban írtuk:

Hosszas előkészületek után szerda késő este végre kimehetett a szolnoki segélyszerelvény a siklás helyszínére, Ferencváros pályaudvar és az Összekötő vasúti híd közé. A 150 tonnás Kirow darut is magába foglaló vonatot a retró festésű 194-es Szergej hozta. Az első etapban, a segélycsapat éjjel két órakor történő levonulásáig a kisiklott kocsik felét emelték vissza a sínre.

A Szergej a segélyszerelvénnyel (fotók: Vörös Attila)

 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Személyvonat siklott ki Lengyeltótiban

MÁV/iho   ·   2024.06.18. 10:20

A Desiro három tengellyel lépett ki a sínekről. A Kaposvár–Fonyód vonalon és a Helikon interrégióknál jelentős késéssekkel kell számolni. Az eseményhez a dombóvári segélyvonat vonult ki.