Csőtörés Debrecenben, kerülnek a buszok

iho/közút   ·   2012.08.06. 10:12

A Rakovszky Dániel utca és a Munkácsy Mihály utca kereszteződésében csőtörés történt, emiatt az érintett útvonalon közlekedő 43-as autóbusz, valamint a 2, 2A és 4-es trolibuszok nem tudnak bekanyarodni a Munkácsy Mihály utcába, ezért azok a Rakovszky Dániel utcán közlekednek. A terelőútvonal miatt a járatok a következő megállóhelyeket nem érintik:

A 43-as autóbusz nem érinti a Munkácsy Mihály utca, Dobozi lakótelep, Brassai Sámuel Szakközépiskola, és Ótemető utca megállókat.

A 2 és 2A jelzésű trolibuszok a Köztemető főkapu, valamint a Kassai út irányába a Munkácsy Mihály utca, Dobozi lakótelep, Brassai Sámuel Szakközépiskola, és Ótemető utca megállókat hagyják ki.

4-es trolibuszok pedig terelő útvonalon, a Rakovszky Dániel utca–Ótemető utca–Víztorony utca–Munkácsy Mihály utca–Arad útvonalon közlekednek. A terelőútvonalon a trolibuszok minden érintett megállóhelyen megállnak.

A munkálatok várhatóan 14 órára fejeződnek be.

Kapcsolódó hírek

Közút Automobil

Márpedig a karaván halad

iho.hu   ·   2024.07.14. 08:00

Kimagasló mértékben és minőségben bővül a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum gyűjteménye. A múzeum legújabb műtárgyai közé tartozik egy ritka Warszawa vágánygépkocsi, egy Pink Floyd különkiadású Volkswagen Golf III-as, egy Ikarus 405-ös és egy Ikarus 260 CNG-autóbusz.