CSR Hungary 2019-díjat nyert a Knorr-Bremse Budapest

iho/vasút   ·   2019.12.14. 12:00
knorr_bremse-dij_2019_0

A Magyar Üzleti Felelősség Díjat tizenkettedszer adták át, a helyszín a Hotel City Center volt. A CSR Hungary Díj 2019 az üzleti szektor társadalmi felelősség díja, amellyel a szakmai zsűri a magyar cégek legkiemelkedőbb felelős és fenntartható kezdeményezéseit, projektjeit ismeri el. A CSR Hungary Díj arra hívja fel a figyelmet, hogy a vállalati értékteremtéshez ma már nem elegendő hatékonynak és eredményesnek lenni. Egy cég sikerét az is meghatározza, hogyan vélekedik az embert és a környezetét érintő kérdésekről, és miként cselekszik.

A Knorr-Bremse Budapest a „Közös ügyek-közös felelősségek” kategóriában nyerte el a CSR Hungary Díj 2019-díjat. A Knorr-Bremse Budapest Lokális Gondoskodás programja társadalmi–oktatási–kulturális problémákra modellértékű megoldást kínál. A projektek a munkatársak érzékenységéből, tenni akarásából fakadnak, hosszú távú együttműködéseket építenek ki civil szervezetek és a vállalat között a helyi közösség számára fontos ügyekre reagálva és a vállalat értékeit szem előtt tartva.

A Magyar Üzleti Felelősség Díj két éves Védjegyhasználati jog elnyerésével is jár. A Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft.-t 2019-ben a Figyelő TOP200 szakmai zsűrije is elismerte, mikor a cégnek ítélte oda az Év Vállalata Díjat. Az üzleti kiválóság és a társadalmi szerepvállalás terén így egyaránt elismerést vívott ki magának a müncheni központú cégcsoport budapesti gyártó- és fejlesztő vállalata.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek