Debrecené az elsőbbség

iho.hu   ·   2023.11.23. 07:55
00_hexwave2023

A Hexvave idén is megtartja hagyományos adventi vasútmodell kiállítását. A debreceni fórumon mutatkozik be a nagyközönség előtt a most megjelent Nagy Nohab-könyv!

A Hajdú Expressz Vasútmodellező és Vasútbarát Egyesület, vagyis a Hexvave a kiállítást idén is a szokásos helyen, a Debreceni Egyetértés Művelődési Központban rendezi meg.

Cím: Faraktár u. 67.; időpont: november 25–26. Nyitva: szombaton kilenctől ötig, vasárnap kilenctől négyig.

Jelen lesznek a kiállításon a klub törzsvendégei, a modellárusok, és ezúttal sem marad el a „mozdonysimogató” a művelődési ház hátsó udvarában. A termekben többtízméteres, digitális vezérlésű H0-ás és N-es modulokból összeállított modellvasúti pályákon futó vonatok látványában gyönyörködhetnek a látogatók – idősebbek és fiatalok egyaránt. Nem rejtjük véka alá azt sem, hogy a kiállítás napján lehet először megvásárolni az Indóház Kiadó legújabb, az első kiadáshoz képest bővített, átdolgozott és frissített kiadványát, a Nagy Nohab-könyvet.

 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek