Debreceni forgalmi változások

iho   ·   2013.04.26. 09:48

Elkezdődött Debrecenben a Borzán Gáspár utcai buszforduló és a mellette lévő körforgalom építése, írja a haon.hu Hajdú-Bihar megyei portál.

A munkálatok első ütemében lezárják a Gizella utcát, a Rigó utcától a Diószegi útig, valamint a Borzán Gáspár utcai autóbusz-forduló Gizella utca felőli oldalát és a Borzán Gáspár utca megállóhelyet a Vágóhíd utca irányába, ezért változik több viszonylat közlekedése is. A terelőútvonalon történő közlekedés miatt megállóhely nem marad ki.

A 11-es autóbuszt érintő változások: fel- és leszállásra a Borzán Gáspár utca megállóhely Diószegi út felől eső részét lehet használni. A 15-ös autóbuszra a Széna tér irányába, a Borzán Gáspár utca megállóhelyen a fel- és leszállásra a megállóhely Diószegi út felől eső részét lehet használni. A 30-as, 30A-s, 30I-s autóbuszok Bánk felé a Madách tér megállóhely után a Gizella utca–Rigó utca–Vágóhíd utca–Diószegi út terelőútvonalon közlekednek, a Nagyállomás felé: a Borzán Gáspár utca megállóhely után a Diószegi út–Vágóhíd utca–Rigó utca–Gizella utca terelőútvonalon közlekednek.

Kapcsolódó hírek