Terhelésvizsgálat a Margit hídnál

MTI   ·   2011.09.23. 11:48

Szombaton hajnali 1 és 5 óra között a villamosközlekedés okozta dinamikus terhelésekkel kapcsolatos ellenőrző méréseket végzik. Ezalatt a közúti közlekedést jelzőőrök néhány percre megállítják majd. A gyalogos- és a kerékpáros-közlekedés zavartalan lesz. A 6-os villamos forgalmában egy-két perces akadályoztatás fordulhat elő a mérések idején – közölte a BKK.

Állványbontási munkálatok miatt a hídfők alatti szakaszon a pesti és a budai alsó rakpartot szombat reggel 7 órától vasárnap délután 5 óráig lezárják. A lezárt szakasz csak a felső rakpartokon keresztül kerülhető ki.

A hétvégén a Rákóczi hídon (volt Lágymányosi hídon) is forgalomkorlátozásra kell számítani a híd takarítása miatt. Szombaton a híd déli (Budáról Pestre vezető), vasárnap az északi (Pestről Budára vezető) oldalának tisztítását végzik reggel 6 óra és délután 1 óra között.

Kapcsolódó hírek

Vasút Vasútmodell

Újabb cseh tanker az Igrától: jöjjön a 98-as!

Kovács György   ·   2020.11.29. 12:00

Az októberi Indóház magazin hasábjain már bemutattuk a cseh Igra modellgyár ezévi újdonságainak egyikét, a 88 köbméteres tartálykocsiját. A decemberi magazinunk lapzártája után került a boltokba a nagytestvér, a 98 köbméteres változat modellje.