Dolgoznak az 54-es főúton, elterelik a forgalmat

iho/közút   ·   2018.09.11. 15:50

A kerékpáros aluljáró kialakítása, illetve a turbó körforgalom építési munkái miatt az 54-es főút és az 541-es út (Halasi út) kereszteződésénél a főút forgalmát az ideiglenesen épített kétszer egy sávos útra terelik. Az érintett szakaszon harminc kilométer per órás sebességkorlátozás lesz érvényben. A munkálatok ideje alatt az M5-ös autópálya felől nem lehet majd az 541-es útra kanyarodni, így Kecskemét városközpontját a Búzakalász utcai vagy az 5-ös főúti körforgalmon keresztül érhetik el a közlekedők. Az 541-es útról pedig nem lehet az 5-ös főút irányába kanyarodni, kizárólag az M5-ös autópálya felé haladhatnak tovább az autósok. Az 5-ös főút a Szent László körúton, vagy a Mindszenti körúton keresztül közelíthető meg.

Az ideiglenes forgalmi rend várhatóan 2019. március végéig áll fenn, ez idő alatt Kecskemét jelentősebb csomópontjaiban elhelyezett közlekedési táblák segítik az eligazodást.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek