Dőlt a... Meg a biztber is rossz, szokás szerint

MTI/iho   ·   2013.09.06. 22:48

Két kamion és egy személyautó ütközött össze délután az M0-s autóút 24-es kilométerénél, emiatt torlódás alakult ki a körgyűrűn. A baleset miatt csak egy sáv volt járható az M1-es autópálya felé vezető oldalon, de a rendőrség gyorsan befejezte a baleseti helyszínelést.

Mintegy 15-20 perces késéssel közlekednek a vonatok a 30a és a 40a vonalon. Ezúttal Nagytétény-Diósdnál romlott el a biztosítóberendezés, lassítva a székesfehérvári és a pusztaszabolcsi vonalak forgalmát. A menetrend késő estére helyreállt.

A Déliben maradt fekve a tapolcai sebesvonat két Desirója. A két egységből álló szerelvény egyik motorvonata műszaki hiba miatt vált szolgálatképtelenné, a másik egységnek pedig a WC-je mondta fel a szolgálatot, szennyvíztartályának tartalma pedig befolyt az utastérbe. Emiatt a 19722. számú vonatot lemondták.

Kamionnal ütközött össze egy motoros a 6-os úton Ercsinél, emiatt teljesen lezárták az érintett útszakaszt. Németh-Kész Mónika rendőrségi szóvivő elmondta, a balesetben a motoros megsérült. A rendőrség a forgalmat az M6-os autópályára terelte.

Tartálykocsi és egy személyautó karambolozott az 51-es főút taksonyi lehajtójánál. A rendőrség teljes útzár mellett helyszínelt. Öröm az ürömben, hogy a folyékony széndioxidot szállító teherautó tartálya nem sérült meg.

Villanyoszlopnak ütközött egy mezőgazdasági vontató pénteken kora reggel a 47-es út 9-es kilométerénél. A baleset helyszínén az utat teljes szélességében lezárták, a főút forgalmát Mikepércsről Sáránd felé terelik.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek