Egy kör Dorog körül

iho/vasút   ·   2016.06.12. 11:05
ngm_kvonat0

Ápdét (sic): meg is érkezett az első komolyabb csomag fotó a különvonatról. Bakos Gábor fotóival máris bővítettük a galériánkat. Várjuk a további kiváló felvételeiket!

Beküldte a képeit Albert Dániel is. Ő a szakszerű vasútfotós-ábrázolásra is törekedett – nagyon helyesen. Hiszen Nohabot bármikor láthatunk, de megszállott vasútőrültet „munka közben” nem mindig...

Föltöltöttük Markovics Dániel képeit is egyre combosabb a galériánk!

Budai Sándor is küldött képeket, ő Eternitgyár megállóhelynél fotózta a különvonatot.

 

Korábban írtuk:

Az alapítvány részletes menetrendet is közölt, így nem csoda, mindenhol fotósok serege kísérte, várta a szerelvényt. Vannak önnek is fényképei? Várjuk azokat e-mailcímünkre: iho@indohaz.hu

Így indult Tízeske a MÁV Nosztalgia Kft. vagonjaival a Magyar Vasúttörténeti Parkból. A képre kattintva galéria nyílik (fotó: Kadocsa Gyula)

Mutassa meg mindenkinek a különvonatot úgy, ahogy Ön látta!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek