Egy szakasz kivételével járható minden vasútvonal

iho   ·   2014.01.25. 07:43

Jelenleg is dolgoznak a Máv Zrt. és a katasztrófavédelem szakemberei Somogy megyében, Belezna és Őrtilos között, ahol a felsővezetékre és a sínekre dőlt fák, leszakadt faágak miatt nincs vasúti közlekedés. A pályaszakasz forgalmának minél gyorsabb helyreállítását célzó munkában a csurgói önkormányzati tűzoltó egyesület négy, a berzencei önkéntes tűzoltó egyesület pedig öt fővel vesz részt, a kidőlt fákat távolítják el. A megyében a távolsági buszjáratok akadálymentesen, kisebb késésekkel tudnak közlekedni. A Gyékényes – Nagykanizsa vasútvonalon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat. A helyreállítási munkálatokkal előreláthatóan a mai napon végeznek.

Korábban írtuk:

Továbbra is megfeszített erővel dolgoznak a sínre dőlt fák eltávolításán Őrtilos és Gyékényes között. Több helyen megrongálódott a felsővezeték is, ennek kijavítása és az áramellátás visszakapcsolásának időpontja még bizonytalan. Járhatók viszont a közutak, a Nagykanizsa–Gyékényes között járó pótlóbuszok rendben tudnak közlekedni, de legfeljebb félórás késések előfordulhatnak.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek