Együttműködési megállapodást írt alá a Honvédelmi Minisztérium és a HungaroControl

MTI   ·   2018.09.05. 18:02

Együttműködési megállapodást írt alá a Honvédelmi Minisztérium és a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. annak érdekében, hogy több katona segítse a légiforgalom irányítását. A szaktárca szerdai, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a Benkő Tibor honvédelmi miniszter és Szepessy Kornél HungaroControl vezérigazgató által szerdán aláírt szerződés rögzíti, hogy az eddigi tizenhat katona mellett további harmincnégy hivatásos kezdhet el olyan tanfolyamokat és képzéseket, amelyek elvégzése után hatékonyabban járulhatnak hozzá a polgári és a katonai légi navigáció fejlődéséhez.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Repülés Légiközlekedés

KLM: százötven nyári célállomás

iho/repülés   ·   2024.03.10. 12:00

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendi időszakban hét százalékkal több ülőhelyet kínál az elmúlt év azonos időszakához képest, így a felkínált kapacitás minimálisan marad csak el az eddigi rekordot jelentő 2019-es szinthez képest.