Elek Ákos átszállás nélkül hazarepülhet Asztanából!

iho/repülés   ·   2017.04.04. 11:15
wizz_a320_illusztracio0

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága bejelentette, új útvonalat indít Budapestről Asztanába, Kazahsztán fővárosába. A legújabb Wizz-járat június 8-ától hetente kétszer, csütörtökönként és vasárnaponként indul. A járatokra a jegyek már 11 990 forinttól foglalhatók a wizzair.com weboldalon.

Asztana, Kazahsztán fővárosa ipari, üzleti és technológiai központ, amely kiemelkedő gazdasági növekedésével több mint egy évtizede vonzza a befektetőket. Idén Asztanában rendezik a világkiállítást, az EXPO 2017 témája: „A jövő energiája”. Közel hárommillió látogatót várnak a világkiállítás pavilonjaiba 2017 júniusa és szeptembere között.

(illusztráció: Wizz Air)

Asztana már a tizenegyedik bejelentett úticél, amellyel a Wizz Air 2017-ben bővítette egyre szélesebb budapesti hálózatát. A légitársaság így már hatvankét várossal kapcsolja össze a fővárost Európában és azon túl is, ezáltal a budapesti kínálat a legváltozatosabb a Wizz egész hálózatában.

Az új útvonal bejelentésére rendezett sajtótájékoztatón Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója elmondta, „Magyarország de facto nemzeti légitársaságaként büszkén jelentjük be a Wizz Air legújabb útvonalát Budapestről Asztanába. A Magyarország és Kazahsztán fővárosait összekötő járat jelentősen hozzájárul majd a két ország gazdasági és üzleti kapcsolatainak fejlődéséhez, és abban is hiszünk, hogy alacsony viteldíjaink nagy számú látogatót vonzanak majd mindkét városba, stimulálva a turizmust és a vendéglátóipart. Továbbra is elkötelezettek vagyunk Magyarország iránt és folyamatosan fejlesztjük állandóan növekvő alacsony viteldíjas hálózatunkat, egyre több lehetőséget nyitva utasainknak.”

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek