Elektronikus jegyhasználatot kér az érettségizőktől a Volánbusz

MTI   ·   2020.04.27. 12:04

A Volánbusz Zrt. hétfői közleményében arra hívja fel az érettségire utazó diákok figyelmét, hogy az iskolák március 16-i bezárása és a tantermen kívüli digitális munkarend bevezetése óta eltelt időszakban számos változás lépett életbe a Volánbusz járatainak közlekedésével kapcsolatban.

A járművezetők és az utasok egészségének megőrzése érdekében március 23-tól szünetel az első ajtós felszállás és az autóbusz-vezetői jegyértékesítés a társaság által üzemeltetett autóbusz-járatokon. A jegyek és bérletek megváltására elővételben van lehetőség a Közlekedési Mobiljegy és a Simple applikációkon keresztül, a Volánbusz honlapján elérhető online értékesítési rendszerben, valamint személyesen az elővételi pénztárakban, az automatákból, vagy a nyitva tartó szerződéses partnereknél.

Március 25-től valamennyi helyközi járat tanítási szünet idején érvényes menetrend szerint indul, de az érettségi időszakban a Budapest környéki közlekedésben a tanítási időszakra vonatkozó menetrend lesz érvényben.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek