Elesett a szolnoki biztber, jókora késések a 100-ason

iho/vasút   ·   2016.10.10. 08:08

A szakemberek reggelre helyreállították a hajnalban elromlott szolnoki biztosítóberendezést. A Budapest–Cegléd–Szolnok–Debrecen vonalon utazóknak egyes vonatoknál harminc-hatvan perccel hosszabb menetidővel kellett számolniuk. A MÁV-Start tájékoztatása szerint a késések fokozatosan csökkennek, és a délelőtti órákra már menetrend szerint közlekedhetnek a járatok.

A nyolc óra után pár perccel készült képernyőmentéskor két Szolnok-Nyugati személy, valamint a 6202-es Nyugati-Záhony sebesvonat haladt egy óra feletti késéssel a szolnoki biztberhiba miatt

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

IdeenzugCity, a jövő motorvonata

Kiss Bertalan   ·   2021.07.29. 20:05

A Deutsche Bahn bemutatta a jövő motorvonatának életnagyságú modelljét, több, merőben új fejlesztéssel, például a napi forgalomnak vagy útvonalnak megfelelően variálható utastér kialaíktás – gombnyomásra.

Vasút Nagyvasút

Részleges államosítás a brit vasúton

iho/vasút   ·   2021.07.27. 15:00

Az új szervezet feladata lesz a pályavasút működtetése, a pálya tulajdonosi jogainak gyakorlása és karbantartása mellett a hálózat fejlesztése, a menetrend egyeztetése, a viteldíjak meghatározása és beszedése is.