Elindult a 25 ezredik Audi-vonat

Vörös Attila   ·   2015.03.09. 21:15
BB--IMG_2244__150309

Hétfőn elindult a győri Audi gyárból a 25 ezredik irányvonat Ingolstadtba. Az 1993-ban alapított üzem termelése és forgalma alaposan felfutott az elmúlt két évtizedben, ma már igény szerint akár három tolatócsapat is dolgozik a most is bővítés alatt levő gyár iparvágányain.

Az üzem vasúti kiszolgálását 2002 óta a DB Schenker Rail Hungária végzi (névváltoztatása előtt a Logistic Center Hungária) német eredetű dízelgépekkel. Talán az itt szerzett autógyári tapasztalatok miatt is nyerte el a cég a kecskeméti Mercedes-gyár kiszolgálását is. Az irányvonatokat a Rail Cargo Hungaria és a GYSEV Cargo továbbítja

A 25 ezredik vonat átadása (balra Németh Nándor, a DBSRH ügyvezetője, középen Horváth Ottó, az RCH üzemeltetési igazgatója, jobbra Gácsig Szabolcs, az Audi vasútüzemi vezetője)<br>A képre kattintva galéria nyílik<br>(fotók: Vörös Attila)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek