Elmosta az eső a vasúti pályát Tab és Siófok között

iho/vasút   ·   2016.07.27. 11:10

A heves esőzés következtében a Kaposvár–Siófok vasútvonal két szakaszán is, több száz méteren megsérült a vasúti pályatest. Tab és Ádánd állomás között a pályát ez esővíz elmosta. A helyreállításhoz szükséges idő alatt végeznek a vasúttársaság pályafenntartási szakemberei a munkával. A kavicságyazatot több helyen pótolni, illetve cserélni kellett, a biztonságos vonatközlekedés megteremtéséhez. Keddről szerdára virradó éjjel az Ádánd és Siófok közötti szakaszon elvégezték a helyreállítási munka egy részét, a hátralévő Tab és Ádánd közötti szakaszon szerdán este fejezik be a munkát. A vonatok szerdán még nem közlekednek, az utasoknak vonatpótló buszokkal kell utazniuk. Várhatóan csütörtök hajnali üzemkezdettől indul újra a vonatközlekedés a vonal teljes hosszán.

Korábban írtuk:

Tab és Ádánd között a vasúti pálya továbbra is ki van zárva a vonatforgalom elől, helyreállításán dolgoznak. A teljes helyreállításig Siófok és Tab között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek