Elnök Úr gőzre vár

iho   ·   2018.05.18. 13:25
00kicsi

A mostani munkálatok során a túlhevítő csövek egy részét cserélték ki, illetve a szerelvények javítása, és a szerkocsi ápolása volt soron. A javításokat a 411-es Alapítvány és a MÁV Nosztalgia Kft. istvántelki gőzösműhelye végezte el. A Trumant gondozó csapat reményei szerint a május 19–20-ai Mozdonymatinén már gőzben is lehet az öreg mozdony. A Trumanon kívül a 204-es és a BHÉV 27-es gőzöst is az alapítvány személyzete kezeli majd.

A Truman felújítása Istvántelken A képre kattintva galéria nyílik Dobler Gergő és Farkas Balázs felvételeiből

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.