Fél éve adták át, de a zaj miatt át kell alakítani az 1-es villamost

iho   ·   2015.07.06. 10:10

A BKK a vs.hu megkeresésére azt írta: folyamatosan foglalkoznak a probléma megoldásával. A VS.hu-nak a BKV vasúti üzletágában jártas egyik szakember azt mondta, legvalószínűbb, hogy a pályaíven kell változtatni nyomvonal-módosítással, mert az jelenleg szűk a Tátra villamosok számára. Tokody Marcell jobbikos fővárosi képviselő a helyi lakosok panaszai alapján a Fővárosi Közgyűlés elé akarta vinni az ügyet, de azt a Főpolgármesteri Hivatal elutasította. Tokody a VS.hu-nak azt mondta: számára elfogadhatatlan a főpolgármester önkényes eljárása, hiszen a Hengermalom úti lakótelepen rengeteg embert zavar a zaj, sérül az alaptörvényben biztosított, pihenéshez, egészséges környezethez való alapjoguk.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek