Felfüggesztett büntetés az ittas buszvezetőnek

iho   ·   2013.09.30. 18:39

A tíz hónap, két évre felfüggesztett fogházbüntetés és a négyévi, közúti közlekedéstől eltiltás még nem jogerős, a vádlott elfogadta az ítéletet, az ügyész három nap gondolkodási időt kért. A helyi Volán-társaságnál dolgozó buszvezető aznap súlyosan ittas állapotban már a harmadik fordulót tette meg Sopron és Harka között, amikor sorozatos ütközéseivel az útmenti jelzőtáblákban 180, az autóbuszban 800 ezer forint kárt okozott. A busz utasai – akik közül senki sem sérült meg – megállásra szólították fel a sofőrt,majd elhagyták a járművet – írja a Magyar Hírlap.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Nem tudja, mennyiért veheti igénybe a közösségi közlekedést március 1-jétől? Akkor irány az ujtarifa.hu!

iho/vasút   ·   2024.02.21. 13:00

Tájékoztató weboldalt indított a MÁV–Volán csoport a március 1-jével induló új tarifarendszerről, melyen többek között az új bérletekről és kedvezményekről, a 24 órás napijegyekről, valamint a fővárosi agglomerációt érintő közlekedési változásokról lehet informálódni.