Felkavarta az MLE a logisztikai oktatások állóvizét

iho.hu   ·   2024.08.14. 09:35
MLE, szakmai fórum

A Business Superbrands 2024 díjas Magyar Logisztikai Egyesület az első félévben 19 rendezvényen, több mint ezer érdeklődő előtt ismertette a logisztika aktualitásait. Négyszáz hallgatónak oktatásokat is szerveztek.

Többek között versenypiaci szereplőkkel és felsőoktatási intézményekkel együttműködve, 2024 első félévében Magyarország legnagyobb múltú logisztikai szakmai szervezete 19 alkalommal szervezett logisztikai tematikájú rendezvényt. A Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) működésében kiemelt szerepet tölt be, hogy a logisztika világát közelebb vigye a terület iránt érdeklődőkhez. Ennek részeként Budapesten, Budaörsön, Békéscsabán, Egerben, Hatvanban, Kecskeméten és az online térben is szakmai eseményeket szerveztek, több mint ezer érdeklődő részvételével.

Több egyetemmel, számos versenypiaci szereplővel és például a Magyar Honvédséggel is folyamatos az MLE együttműködése annak érdekében, hogy a továbbiakban is magas színvonalú, naprakész logisztikai ismereteket adhassanak át az érdeklődőknek. A szakmai szervezet nagy múltú oktatási tapasztalata közismert. Legnépszerűbb tanfolyamukat, a Felsőfokú Logisztikai Menedzsert rendszerint éves szinten több száz hallgató végzi el. A logisztikai képzést a koronavírus-járvány megjelenése óta már online formában is rendszeresen elindítják, sőt számos esetben vidéki oktatásokat is tartanak. Ennek részeként az első félévben három–három budapesti és online, továbbá egy nyíregyházi csoportot is elindítottak, összesen 154 fővel.

Mindezen túlmenően idén már a harmincadik Logisztikai Évkönyv megjelenése várható – ez nemcsak jubileumi, de egyben egy évente megjelenő unikális kiadvány is a szektorban. A kötet rendszerint DOI-számmal ellátott tanulmányokból tevődik össze, így például szakdolgozatok elkészítését és a továbbképzést is magas szinten támogatja. Szerzői évről évre a logisztika világának legkiemelkedőbb szakemberei, köztük versenypiaci szakemberekkel és egyetemi oktatókkal.

A Magyar Logisztikai Egyesület féléves beszámolója fotókkal, programkínálata valamint a meghirdetett logisztikai képzések elérhetők az mle.hu oldalon.

(X)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek