Főiskolai kitüntetés Dávid Ilonának

iho   ·   2013.10.06. 23:33

A kar hagyományőrző bizottsága minden évben egy vagy két volt hallgatót jutalmaz: 2011-ben Erdei Tamás bankár (MKB) és Csányi Sándor OTP-elnök-vezérigazgató, 2012-ben Tarsoly Csaba üzletember (Questor, Győri ETO) érdemelte ki az Ezüst Pecsétgyűrű kitüntetést. 2013-ban Gondos Juditot, a Nemzetgazdasági Minisztérium közigazgatási ügyekért felelős államtitkárát és Dávid Ilonát, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatóját jutalmazták. A kitüntetést a 2013-as Véndiák találkozón adták át.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút Kiemelt ajánlatok

Knorr-Bremse fékrendszerek a világ körül – 5. rész: Kötöttpályán Magyarországon I.

iho/vasút   ·   2022.05.14. 09:00

Sorozatunkban előző részeiben azt mutattuk be, hogy a Knorr-Bremse Budapest piacvezető vasúti fékgyártó vállalatként a világ mely távoli országaiba szállít fékrendszereket vonatok, metrók és villamosok számára. Képzeletben jártunk Afrikában, Ázsiában és a távoli Ausztráliában is. Számunkra a legérdekesebbek mégis azok a szerelvények, amelyekkel itthon találkozhatunk nap mint nap, amelyekben Budapesten tervezett és gyártott fékberendezések, fékvezérlő rendszerek és levegőellátó egységek gondoskodnak a biztonságos fékezésről.