Folytatódik Debrecenben Az én megállóm!-kampány

iho/közút   ·   2016.03.24. 11:13

Idén is folytatja megállófelújítási programját a Debreceni Regionális Közlekedési Egyesület. Engedélyt kaptak(!) arra, hogy négy megállót felújítsanak Debrecenben: kettőt a Főnix Csarnoknál, egyet Augusztánál és egyet az Agrártudományi Központnál. A folytatáshoz azonban a lelkesedésen túl anyagaikra is szükség van. Épp ezért a Nonprofit Információs és Oktató Központ Alapítvánnyal közösen „adjukössze” kampányt indítottak. A támogatásból a felújításhoz szükséges anyagokat és kellékeket veszi meg az egyesület, amelynek kezdeményezéséhez eddig már csatlakozott a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzatának Környezetvédelmi Bizottsága, a DEAC Floorball csapata és a Debreceni Hősök.

A Derke tervei szerint az első megállót május első hetében, a délutáni órákban kezdik el fölújítani. Amint ennél is pontosabb információink lesznek a kezdeményezésről, úgy azokat is közöljük.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső, idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek