Folytatódott az Innorail

iho   ·   2013.10.29. 16:33

Az előadások közül ezúttal Rainer Wenty, a Plasser&Theuer marketing és értékesítési igazgatójának, illetve az ABB az energiahatékonyság érdekében elért eredményeit ismertető Maciej Kordas regionális igazgató referendumára hivatkozunk.

Bár a Plasser&Theuert itthon sem kell bemutatnunk, érdemes elidőzni a magas technológiai szinten álló, innovatív gazdaságos üzemeltetésű vasúti pályakarbantartó járművek és gépláncok gyártójánál. A cég ugyanis termékei révén szinte a világ minden országában hozzájárul a pályák karbantartásához. Teljeskörű, személyre szabott megoldást kínálnak mind a kitérők, mind a sínek esetében, sőt, a pálya építésétől kezdve a már meglévő al- és felépítményi infrastruktúra karbantartására alkalmas gépeken kívül a felsővezeték-javító gépeken keresztül egészen a mérőkocsik gyártásáig terjed az ajánlatuk. Kiadónk és a Plasser &Theuer az Innorailen folytatott megbeszélései eredményeként az Indóház Extra decemberben megjelenő idei negyedik kiadásában részletesen bemutatjuk a gyártó pályás berendezéseit.

Az ABB standja a megnyitó napján<br>(fotó: Thaler Tamás)

Az újabban a magyar piacon is egyre jelentősebb aktivitást mutató svájci ABB világvezető az energetika és az automatizálás terén. A cég lengyelországi bázisán készülő Enviline termékcsalád az egyenáramú betáplálás, az energia menedzsment (többek között az energiatárolás) és az áramvédelmi technológiák termékeit egyesíti. A vasúti vontatásban kiváló lehetőséget nyújt az energiahatékonyságra, a varsói kettes metró már az energiatárolás az ABB által nyújtott megoldása alapján fog üzemelni. Az Enviline termékek modulárisak, egymáshoz illeszthetők, az egységek az összes vontatási sztenderdnek megfelelnek.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek