Fotózd le nekünk! – Győr

Berky Dénes   ·   2013.09.09. 13:30
kiskep_gyor

A győri helyi közlekedés történetét meg sem próbálhatnám olyan részletesen visszaadni itt, mint ahogy az a Kisalföld Volán Zrt. honlapján olvasható. Jelenleg Győrben négy buszgyár járművei közlekednek, az Ikarus, a Kravtex, a Rába és a NABI is képviselteti magát. A galériánkban minden felsorolt gyártótól találhatunk buszokat a Volán jól megszokott sárga színében, amely a győri helyi közlekedés színe is. Vannak itt olyan érdekességek, mint a kétszázezredik legyártott Ikarus, ami egy 280-as, vagy a Németországnak szánt, de csak Győrig jutott Ikarus 417-esek, illetve a századikként elkészült Rába is a városban fut.

Köszönjük a képeket olvasóinknak!

Pető Áron fotóján a kétszázezredik Ikarus, amely 1993-ban készült el, manapság Győr helyi közlekedését erősíti<br>A képre kattintva galéria nyílik az olvasók által küldött felvételekből

A jövő hét témája: Különvonatok Magyarországon. Az elmúlt években a MÁV-Nosztalgián és az egyéni szervezőkön felül már magánvasúti gépekkel is közlekednek különvonatok az ország különböző tájain. A jövő hét első napján a galériába várjuk felvételeiket gőzösös, nohabos, floydos, vagy bármilyen más különvonatról a megszokott e-mail címre, a berky.denes@indohaz.hu-ra egészen szeptember 15-én tizennyolc óráig. A tárgy rovatba ezúttal se felejtsék el beírni: Fotózd le nekünk!

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek