Gebrüder Weiss Szingapúrban is

iho/közút   ·   2015.12.09. 18:45
400px_gw_kikoto

A Gebrüder Weiss a szingapúri piac kiszolgálásához felépített egy tízezer négyzetméter összterületű logisztikai terminált is, ami a raktározási és logisztikai megoldások széles skáláját kínálja. Az ingatlan a világ második legnagyobb konténerkikötőjének számító, 2014-ben harmincnégymillió TEU forgalmat generáló szingapúri kikötő közelében fekszik, ennek köszönhetően a Gebrüder Weiss ideális kapcsolatokat kínál ügyfelei számára a szomszédos délkelet-ázsiai országok, valamint Ausztrália és Új-Zéland felé. A jelenleg hat főt foglalkoztató szingapúri leányvállalat 2016 elején a belföldi fuvarozással tervezi bővíteni helyi szolgáltatásait.

A Gebrüder Weiss már Szingapúrban is jelen van, lefedve ezzel a délkelet-ázsiai logisztikai piacot (fotó: Logistik Expert)

A szingapúri telephelynek köszönhetően a Gebrüder Weiss földrajzi rést hidal át az ázsiai logisztikai piacon. A Weiss-Röhlig dubaji és sanghaji telepeivel együttműködve a GW szolgáltatásai a közel-keleti és a kínai után most már a délkelet-ázsiai piacot is lefedik. Ráadásul a megrendelők is profitálnak a jól működő légi és tengeri szállítási hálózatból, valamint a Gebrüder Weiss által kifejlesztett és tovább finomított regionális szakértelemből, melyet a vállalat az utóbbi pár évtizedben ért el ezekben a régiókban. A GW Weiss-Röhlig néven összesen huszonkét helyen, például Tokióban, Sanghajban, Hanoiban vagy Dubajban van jelen Ázsiában. Az Európa vezető szállítmányozási és logisztikai vállalatai között számon tartott Gebrüder Weiss világszerte százötven saját telephelyen körülbelül hatezer embert foglalkoztat. A cég 2014-ben 1,24 milliárd euró éves bevételt könyvelhetett el – írja a Logistik Express.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek