Gigadugó az M0-áson

iho/közút   ·   2012.07.19. 13:28

Kamionok ütköztek az M0-ás M7-estől M5-ös felé tartó szakaszán, a Nagy-Duna hídján – jelentette  a hvg.

Az M0-ás autóút M5-ös felé tartó szakaszán így hatalmas torlódás alakult ki, nemcsak a környéken, hanem Dél-Pesten is. A műszaki mentés folyik, a forgalmat az is lassítja, hogy a szembejövők is lelassítanak a helyszínen. A forgalom az M7-estől áll, aki tudja, a déli irányba kerülje el a torlódást – tanácsolja a hvg.

Időközben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta: teljes szélességében lezárták az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalát a baleset miatt.

Vattayné Székely Noémi tájékoztatása szerint a karambol az M0-ás 15. kilométerszelvényénél, ismeretlen körülmények között történt; a balesetben senki sem sérült meg, de a helyszínelés és a műszaki mentés miatt egy időre lezárták a pályát. Az arra haladókat nem terelik el, mert várhatóan fél órán belül az egyik sávot szabaddá teszik, s megindulhat a forgalom – fűzte hozzá.

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Vasút Szállítmányozás Nagyvasút

Lengyel kamionokkal szállítják el az Eperjeske-Rendezőn rekedt orosz tehervagonokat

iho/vasút   ·   2024.04.08. 12:35

Az Ukrajna elleni támadás megindulásakor az Oroszországi Vasutak többezer vasúti teherkocsija rekedt külföldön, Magyarországon, a záhonyi átrakókörzetben körülbelül nyolcszáz. Tavaly nyári nagy elszállítási hullámuk után újra konvojban közlekednek a szétszerelt vagonokkal megrakott trélerek.