Gyereknapi meglepetések a MÁV-tól

iho/vasút   ·   2021.05.29. 09:25
00_mav_gyereknap_2021

Kreatív pörgetős füzettel és színes programokkal készül a MÁV az idei gyereknapra. Négy mókás történetet gondolhatnak tovább a gyerekek a MÁV-Start pörgetős füzeteiben, és rajzolhatják hozzá a befejezést is. Május utolsó vasárnapja a Magyar Vasúttörténeti Parkban is a gyermekekről szól, május 30-án gőzmozdonyon, lóvasúton és kerti vasúton is lehet utazni, emellett további izgalmas kalandokkal várják a gyerekeket.

A MÁV-Start járatain a jegyvizsgálóktól a gyereknapi hétvégén kaphatnak először a legkisebbek játékos történeteket bemutató pörgetős füzetet, amelyhez egyedi befejezést is rajzolhatnak. Így dobhatják vissza képzeletben a strandlabdát egy Flirtnek, gondolhatják tovább, ahogy az emeletes Kiss begördül a Balatonhoz, Béka koma a Nohab orrára ugrik a nádasból, vagy a Taurus lehagyja a sirályt. Aki a saját rajzával befejezett történetről videót készít, esélyes az értékes ajándékra! A legjobb filmeket a MÁV online felületein fogja bemutatni.

A Magyar Vasúttörténeti Parkban május 30-án délelőtt 10 és 18 óra között interaktív bábműsorral, egész napos kézműves foglalkozással, kalandjátékkal, kincskereséssel állatsimogatóval, és további színes programokkal várják a gyerekeket.

  • „Az Élet-Úton” KRESZ Park kerékpáros ügyességi pályán a gyermekek gyakorolhatják a bicikli biztonságos kezelését akár egészen kiskortól.
  • A „Mini KRESZ Park” tizenöt perces KRESZ oktatással várja a kicsiket, akik a kis autók volánja mögé ülhetnek.
  • Elsősegélynyújtó bemutatón tanulhatják a gyerekek a segítségnyújtás alapjait.

Ezen a napon minden 14 év alatti gyermeknek ingyenes a belépés a Magyar Vasúttörténeti Parkba.

(X)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek