Gyorsvillamos Újpalotán? Odébb van az még!

iho/vasút   ·   2016.02.24. 11:53

A XV.kerület.ittlakunk.hu oldalán jelent meg: „a polgármestert erről Tarlós István tájékoztatta. Hajdu László elmondása szerint bár ő támogatta volna a fejlesztést, valóban nem kérték ki erről a kerület véleményét előzetesen. A gyorsvillamos terve erősen megosztotta a lakosságot, végül a villamosellenes hangok voltak az erősebbek. Egyes kerületi pártok tiltakozása eljutott a fővárosi döntéshozókhoz is, így a projekttől visszaléptek, hosszú távon »raktárba lett téve« az ügy.

– Most mi magunk értük el azt, hogy ha ilyen balhés ez, akkor máshová viszik a pénzt – mondta a polgármester, aki szerint Újpalota és a városközpont közötti közlekedést meg kell oldani, a metrónak pedig sosem volt realitása – hangzott el a műsorban.”

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek