GYSEV–GYSEV Cargo-terem a Nyugat-magyarországi Egyetemen

iho   ·   2015.06.29. 11:15
00kicsi

A felsőoktatási intézmények hagyományaihoz híven a Nyugat-magyarországi Egyetemen is elkezdődött a termek elnevezése. A GYSEV Zrt.-ről és a GYSEV Cargo Zrt.-ről elnevezett (és vasúti dekorációkkal ékesített) termet sorrendben negyedikként, a Közgazdaságtudományi Kar diplomaosztó ünnepségén avatták fel.

Fábián Attila, a Nyugat-magyarországi Egyetem dékánja és Kövesdi Szilárd, a GYSEV Zrt. vezérigazgatója az avatón<br>(forrás: GYSEV)

A GYSEV és a GYSEV Cargo szoros kapcsolatokat ápol a Széchenyi Egyetemmel és a Nyugat-magyarországi Egyetemmel, a két intézménnyel kötött stratégiai megállapodás a vasúttársaságok minőségi szakember-utánpótlásának záloga. A GYSEV-ről és a GYSEV Cargóról elnevezett terem újabb lehetőséget ad arra, hogy a tehetséges, diplomaszerzés előtt álló fiatalok figyelmét a vasútra irányítsa – mondta Kövesdi Szilárd, a GYSEV Zrt. vezérigazgatója az átadóünnepségen.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek