Hadházi siklás: ma emelik be a beemelhető vagonokat

iho/vasút   ·   2023.05.08. 09:00
01_hadhazi_siklas

A személyvonatok helyett Hajdúhadház és Újfehértó, az intercityk helyett Debrecen és Nyíregyháza között kell pótlóbuszra átszállni. A pótlóbuszok és a vonatok csatlakozásra nem várnak.

Kattintsanak képeinkre, nézzék meg galériánkat!

  • A Volánbusz járatain (4400, 4401, 4402, 1449) a Debrecen–Hajdúhadház-Téglás–Újfehértó szakaszon érvényesek a vasúti jegyek és bérletek.
  • A Budapest–Záhony közötti közvetlen belföldi és nemzetközi intercityk Budapest és Nyíregyháza között kerülő útirányon, a miskolci fővonalon keresztül, hosszabb menetidővel közlekednek, de a Nyugati pályaudvar–Szolnok–Debrecen útvonalon az eredeti menetrendjük szerint másik szerelvény is közlekedik.
  • A Budapest–Miskolc–Szerencs–Nyíregyháza–Debrecen–Szolnok–Budapest útvonalon közlekedő minden vonat felármentesen vehető igénybe ma éjfélig.

A kocsik beemelése, műszaki mentése vasúti daruval ma kezdődik meg, majd utána a vasúti pálya és a felsővezeték-hálózat helyreállítása hosszabb időt vehet igénybe.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek