Halálra gázolt a vonat egy embert hétfő délután Kőbányán

iho   ·   2014.07.14. 20:04

Kisdi Máté a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője korábban elmondta: a középkorú férfit a X. kerületi Csilla utcánál, a nyílt pályán gázolta el a Sülysáp felé tartó elővárosi vonat. A holttestet a rendőrségi helyszínelés után a tűzoltók emelik ki a vonat alól – mondta a szóvivő. A Mávinform az MTI-hez hétfő este eljuttatott közleményében azt írta, a Budapest-Újszász-Szolnok vasútvonalon, a Keleti pályaudvar és Kőbánya-felső között gázolt a Sülysápra tartó elővárosi vonat. A gázoló vonat 100-120 perc késéssel indulhat tovább.

A rendőrségi helyszínelés idejére az egyik vágányt lezárták, a másik vágányon a vonatok váltakozó irányban tudnak csak közlekedni. A torlódások és a még nagyobb késések elkerülése érdekében a sülysápi elővárosi vonatokat nem indítják el. Az utasokat a zónázó vonatokkal szállítják. A vonatok minden állomáson és megállóhelyen megállnak. Az erre közlekedőknek 25-30 perc késésre kell számítaniuk. A menetrend szerinti közlekedés csak késő estére állhat helyre – tette hozzá a Mávinform.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Kapcsolódó hírek