Hét vagonnal indultak a locsolkodók a Parkba

Kadocsa Gyula   ·   2016.03.28. 18:45
nyusziexpressz0

Pontosabban Boomerang Nyuszi Expressz, amely a Nyugati pályaudvar és a Vasúttörténeti Park között utaztatta a kisgyerekes családokat a Füstiben megrendezett ünnepi műsorra.

Tudják, miért isteni jó tavasszal vasútfotózni? Mert ilyenkor ébred a természet, és ekkor perdöntő bizonyítékok tömkelege igazolja, a vasút mellett nemcsak szemét van és gaz nő, hanem gyümölcsfa is „akad”. A képre kattintva galéria nyílik a szerző felvételeiből

A Púpos vontatta szerelvény a Nyugati pályaudvar harmadik vágányáról indult 11 órakor a Vasúttörténeti Parkba, ahol húsvéti programok vártak mindenkit:

  • a Parkban elrejtett, fából készült nyuszi figurákat kell megtalálniuk a gyermekeknek, majd az öt állomáson egy-egy kérdésre válaszolva pontokat gyűjthettek apró ajándékokért.
  • a húsvéti kreatív sarokban az ünnephez kapcsolódó dekorációkat készíthettek.
  • volt tojásfestés, írókázás és tojáspatkolási bemutató is.
  • nem húsvét a húsvét állatsimogató nélkül: nyuszit, kacsát, libát, bárányt, kecskét és pónilovat lehetett simogatni.
  • a színpadon előbb a Libavonat, majd a Bartók Táncegyüttes, végül az Eszter-lánc Zenekar lépett föl.

A Boomerang Nyuszi Expressz koradélután, 14 óra 15 perckor indult vissza utasaival a Nyugati pályaudvarra.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső, idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek