Hétvégi vágányzár Miskolcon

iho/vasút   ·   2012.03.10. 10:04

Az MVK Zrt. Projekt Igazgatósága arról tájékoztatta az utazókat, hogy szombaton és vasárnap ismét vágányzár lesz a projekt építési munkálatai miatt az Újgyőri piac és Felső-Majláth között. Március 10-én, szombaton csak a 2-es villamosok közlekednek a Tiszai pályaudvar és a Vasgyár között. Március 11-én vasárnap csak a 2-es villamosok közlekednek - olvasható a Borsod online-ban.

Az Újgyőri főtérről villamospótló autóbuszok szállítják az utasokat Felső-Majláthig, csatlakozást biztosítva a 2-es villamosokhoz. A villamospótló autóbuszokra az Újgyőri főtér autóbusz állomáson a 6-os autóbusz megállójában lehet felszállni. Utasaink kérésére a villamospótló autóbuszok megállnak az Újgyőri főtér autóbuszmegállóban is a Vasas Művelődési Ház előtt. Diósgyőr vr. és Felső-Majláth között az autóbuszok a közúton közlekednek, a Bölcs u., Alsó-Majláth (Köln u.) villamos megállók helyett az Alsó-Majláth autóbusz megállóban állnak meg. Felső-Majláth végállomáson az 1-es autóbusz Majális park irányú megállóhelyén történik a le-, és felszállás.

A villamosbérletek érvényesek a villamospótló autóbuszokon, és aki menetjeggyel utazik, annak a villamospótló autóbuszon a menetjegy másik- nem számozott- végét kell érvényesíteni.

Kapcsolódó hírek