Hétvégi változás az M3-as metró közlekedésében

iho   ·   2014.06.13. 07:24

Újpest-Központ és Kőbánya-Kispest között jár ugyan, de 5:55 és 22:25 között a Határ út állomáson mindkét irányból másik metróra kell átszállni:

  • az Újpest-Központ felől érkezőknek a csak a Határ út és Kőbánya-Kispest között 10 percenként közlekedő úgynevezett ingavonatra,
  • míg a Kőbánya-Kispest felől érkezőknek a Határ út és Újpest-Központ között 5 percenként indított szerelvényekre.

Ugyanebben az időszakban, június 14-én és 15-én a 200E autóbusz

  • a Liszt Ferenc Airport 2 felé a Kőbánya-Kispest M–Keleti bejáró út–Vak Bottyán utca–felüljáró–Sibrik Miklós út–Gyömrői útFerihegyi repülőtérre vezető út–Üllői út–4. sz. út–Repülőtéri bekötőút–Liszt Ferenc Airport 2 módosított útvonalon közlekedik. A járat megállói nem változnak.
  • Kőbánya-Kispest M felé a Liszt Ferenc Airport 2–Repülőtéri bekötőút–4. sz. út–Üllői út–Ferihegyi repülőtérre vezető út–Gyömrői út–Sibrik Miklós út–felüljáró–Vak Bottyán utca–Déli bejáró út–Kőbánya-Kispest M módosított útvonalon közlekedik. Kimarad a Kőbánya-Kispest P+R és a Kőbánya-Kispest M megálló. A módosított útvonalon a 200E buszra a 85-ös, a 85E, a 98-as, a 201E és a 202E busz Kőbánya-Kispest M leszállóhelyén lehet felszállni.

További részletek a bkk.hu oldalon.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

 

Kapcsolódó hírek