Hol a bizalom a logisztikában?

iho/közút   ·   2012.06.28. 18:30
00

Június végéig lehet előadóként jelentkezni az MLBKT idei kongresszusára, ahol a bizalom és az együttműködés logisztikában betöltött szerepéről várnak esettanulmányokat a szervezők.

Új szemléletre van szükség a logisztikában és a beszerzésben – hangsúlyozza a szakmai szervezet az előadói felhívásban. Az együttműködésre és a bizalomra kell építeni az üzleti kapcsolatainkat, ha felelősen működő, fenntartható ellátást akarunk biztosítani a következő nemzedékeknek.

A 2011-es kongresszuson<br>(forrás: MLKBT)

Az MLBKT kongresszusán közel ötszáz vezető szakember találkozik november 14-16. között Siófokon. A kiállítással, díjátadásokkal egybekötött esemény célja az egymástól való tanulás és a kapcsolatépítés. Eddig többek között olyan meghatározó vállalatok képviselői küldtek előadástervet, mint a DHL, az ELMŰ, a Heineken, a Knorr-Bremse, a Schneider Electric vagy az Unilever.

Az előadói felhívás az MLBKT honlapján érhető el.

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.