Hosszabb ideig használható a röszkei és az ásotthalmi közúti határátkelőhely

MTI   ·   2019.07.19. 12:25

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság pénteki tájékoztatása alapján a nyári idegenforgalmi időszakra tekintettel meghosszabbított nyitvatartással dolgozik a röszkei és az ásotthalmi közúti határátkelőhely hétfőtől. A többi határátkelőhely az eddig megszokott rendben működik Csongrád megyében: a röszkei és a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely huszonnégy órában, a kiszombori és nagylaki közúti határátkelőhely szintén egész nap, míg a tiszaszigeti közúti határátkelőhely reggel hét és este hét óra között fogadja az utasokat.

A hétvégén a Csongrád megyei autópálya-határátkelőket használók a nyári csúcsidőszaknak megfelelően hosszabb-rövidebb várakozási időre számíthatnak. A megnövekedett forgalom oka, hogy a Nyugat-Európában dolgozó vendégmunkások szabadságra, a turisták pedig nyaralni indulnak. A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a www.police.hu oldal határinfó rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével lehet tájékozódni.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek