Hosszabb lesz a balatoni szezon

iho   ·   2013.10.03. 09:06

Az október 6-ig tartó menetrend szerinti hajózási szezont optimista módon meghosszabbítják 2013. október 27-ig. Ilyenkor az indián nyár még sok turistát vonzhat a Balatonhoz.

Kecskésné Horváth Tünde, a Balatoni Hajózási Zrt. marketingmenedzsere szerint az önkormányzati tulajdonban lévő társaság már korábban is tett kísérletet a hajózási szezon meghosszabbítására – sikerrel. Ezért idén október utolsó hétvégéig még elindítja menetrend szerinti járatait és a sétahajókat.

A járatok október 7. és 20. között indulnak Siófokról, Keszthelyről, Badacsonyból és Balatonfüredről hétvégenként, október 23–27-ig pedig mindennap. A kompok óránként közlekednek Szántódról 7–19 óráig, Tihanyból 7:30-tól 19:30-ig. Október 7–27-ig csupán az utolsóval csökken a járatok száma mindkét irányba: Szántódról 18 órakor, Tihanyból 18:30-kor indul naponta az utolsó komp.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek