Hulk az Astorián járt

iho/vasút   ·   2012.04.03. 11:42

Egy gyaníthatóan kábítószer-mámorban őrjöngő férfi pusztított vasárnap hajnalban a kettes metró Astoria állomásán – tudta meg a BKV-figyelő blog a közlekedési céghez köthető forrásokra hivatkozva.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az iho kérdésére elmondta, a férfi három lyukasztót tépett ki a földből, a forgalmi iroda ablakát pedig leöntötte, valamint egy biztonsági őrt megvert.

Információk szerint egy nagyjából 150 kilós, 27 éves férfi okozta a felfordulást. Az egyelőre nem ismert, mi volt az oka a féktelen dühkitörésnek. A nála talált kábítószergyanús anyagot jelenleg vizsgálják a rendőrség vegyészei.

A beszámoló szerint a férfi a jegyautomatát rángatni kezdte, erre lett figyelmes egy biztonsági őr, aki megpróbálta megállítani a férfit. Ez azonban nem sikerült, az őrt több fejrúgás után a mentők szállították kórházba. A férfi a lyukasztókkal is elbánt, három földbe csavarozott készüléket is kitépett a helyéről.

A megvadult ember állítólag több kirakatot és a jegypénztár ablakát is bezúzta, továbbá a rendőrökre is rátámadt. Végül csak harmadik próbálkozásra sikerült megbilincselni az elkövetőt, miután az két bilincset eltépett. Utóbbi információkat a rendőrség nem erősítette meg.

A férfit előzetes letartóztatásba helyezték.

Kapcsolódó hírek