Időben szállítunk

iho/vasút   ·   2015.05.02. 15:25
thimazs0

Időben szállítunk – ez a Train Hungary a kisfilmben is feltűnő üzleti felfogása. Hasonló filozófiával igyekszik teret nyerni a vasúti szállítási piacon a hazai fuvarozók többsége is, ám csak az elenyésző kisebbség törődik a céges arculat kialakításával, mivel az „úgysem hoz üzletet”. A letűnt korok felfogása azonban egyre inkább erodálódik: a Train Hungary a legfontosabb szakmai fórumra, a müncheni Transport logistic 2015-re időzítette üzleti filozófiájának mozgóképre hangszerelt tolmácsolását, május 18-án kezdjük forgatni a DB Schenker Rail Hungária Kft. imázsfilmjét, és a nyárra is van egy vasútvállalati megbízásunk.

Ha úgy gondolja, hogy:

  1. A sikeres vállalatok nemcsak termékeik és szolgáltatásaik jó minőségére ügyelnek, hanem egyediségre is törekednek, hogy felfigyeljenek rájuk, megragadjanak a vásárlók emlékezetében és kivívják elismerésüket,
  2. Napjaink éles piaci versenyében egyetlen vállalat sem engedheti meg magának azt, hogy jellegtelen legyen (de azt sem, hogy kedvezőtlen kép alakuljon ki róla),
  3. A vállalati arculat kialakításában egyre nagyobb a vállalati kultúra (ami cég értékeinek, hőseinek, ünnepeinek, szokásainak az összessége) jelentősége, mivel utóbbi az összetartozás, az egység, a bizalom és a biztonság érzetét kelti, így az alkalmazottak jobban azonosulnak a célkitűzésekkel, akkor vegye fontolóra egy saját, céges imázsfilm elkészítését.

A Skyarttal közösen mindenben otthon vagyunk: vasút, közút, repülés, logisztika, hajózás.

E-mail: iroda@indohaz.hu

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek