II. Infrastruktúra Kupa

iho   ·   2014.09.18. 14:12

„Tavaly novemberben téli fedettpályás rendezvényként hirdettük meg ezt az újdonságnak számító szabadidős sporteseményt, amelyre a szektor tevékenységét koordináló minisztériumok mellett a hazai infrastruktúra fejlesztésében és üzemeltetésében, a kutatásokban és a szolgáltatásokban, a közúti, a vasúti, a vízi, valamint a légiközlekedésben kulcsszerepet betöltő intézmények kaptak meghívást – nyilatkozta Szalay Gergő, az esemény ötletgazdája, egyben a lebonyolításra vállalkozó PromoSport Kft. ügyvezető igazgatója. – A mezőny összetétele idén valamelyest megváltozott a Miniszterelnökség csapatának csatlakozásával, és az is említést érdemel, hogy a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium két csapattal is képviselteti magát. Tekintettel arra, hogy a közlekedésfejlesztés és a biztonságos üzemeltetés a fővárosban különösen fontos kérdésnek számít, úgy gondoltuk, hogy Budapest Főváros „válogatottját” is meghívjuk a Fáy utcai Sportközpontba, ahol ezúttal szabad téren versengenek majd a csapatok.”

Az infrastrukturális szektor kiemelkedő sporteseményének főtámogatója ezúttal is a Swietelsky Magyarország Kft., az Indóház médiatámogatóként vesz részt a rendezvényen, amelyen a focitorna mellett főzőverseny, aerobik és egyéb programok is várják a látogatókat 2014. szeptember 20-án, szombaton, reggel kilenc órás kezdettel a Vasas Fáy utcai sporttelepén.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek