Elindult a fényvillamos Debrecenben!

iho/vasút   ·   2014.11.29. 12:37
debr_fenyvill_veght0

A mai indulásról már meg is kaptuk az első fotókat. Várjuk a többi debreceni, Debrecenbe látogató olvasónk fényképét is, egészen a vízkereszti zárásig!

A képre kattintva galéria nyílik (fotók: Végh Tamás)

Korábban írtuk:

Debrecenben a városi ünnepi világítás felkapcsolásakor, várhatóan november 30-án vasárnap 16.40-kor gördül végig a DKV Adventi Fényvillamos a Kossuth téren. Az Adventi villamos minden nap üzemkezdettől reggel 6 óráig, valamint 16 órától üzemzárásig közlekedik a teljes villamosvonalon. Egészen az ünnepi időszak végéig, január 6-áig közlekedik.

Külön jegy nem kell rá, normál díjszabással lehet rajta utazni. A pontos menetrendről a DKV később ígért a honlapján tájékoztatást.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Székely gyors zarándokvonat, 2008 – V. rész: magányosan reszket az ártatlan Diesel

T. Hámori Ferenc   ·   2023.05.29. 09:00

Másfél évtizeddel ezelőtt, 2008 pünkösdjén, május kilencedikén indult első útjára hosszú évtizedek elteltével az úttörő nappali személyvonat Erdélybe: a Székely gyors. Az évforduló alkalmából a még abban az évben az Indóház Kiadó gondozásában megjelent míves album szövegével idézzük meg az egyszeri és megismételhetetlent.