Indul az online selejtező!

iho   ·   2018.06.21. 10:32

A nevezni kívánó sofőrök szakmai felkészülését tíz hétig segíti az 5 tengelyen – biztos kézzel! csapata. Az augusztus 26-i online selejtezőig minden hetet egy újabb tesztkérdéssel indítanak. A kitöltők között ajándékcsomagot sorsolnak ki a heti próbatesztet követően. Az aktuális minősítő eljárást az esemény Facebook oldalán érhetik el a versenyre készülő kamionsofőrök, akik ezen a linken regisztrálhatnak a versenyre augusztus 12-ig. A nyertes pilóta egyrészt szakma, másrészt munkahelyének hírnevét emeli, és válik kiemelt képviselőjévé. Az online selejtező augusztus 26-án lesz, és ezt követően derül fény az elődöntőbe jutó negyven kamionsofőr kilétére: ők a Schmitz Cargobull telephelyén mérik össze képességeiket, szeptemberben.

A döntő október 6-án esedékes a Drivingcamp Hungary vezetéstechnikai pályáján, Zsámbékon.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.

Közút Haszonjármű

EKM: gyorsabbá válik a nagykategóriás jogosítványszerzés

iho/közút   ·   2024.06.19. 08:05

Újabb egyszerűsítéssel, ezúttal a nagykategóriás jogosítványszerzés gyorsításával segíti az Építési és Közlekedési Minisztérium a hazai szállítmányozási és fuvarozói ágazat fejlődését, a szektorban tapasztalt munkaerőhiány csökkentését. A jövőben a teherautók vezetésére jogosító C kategóriás jogosítvánnyal egyidőben megszerezhető az ahhoz kapcsolt nehézpótkocsiból álló járműszerelvényekre szóló CE kategóriás vezetői engedély.

Vasút Nagyvasút

Személyvonat siklott ki Lengyeltótiban

MÁV/iho   ·   2024.06.18. 10:20

A Desiro három tengellyel lépett ki a sínekről. A Kaposvár–Fonyód vonalon és a Helikon interrégióknál jelentős késéssekkel kell számolni. Az eseményhez a dombóvári segélyvonat vonult ki.