Ingatlankeresés: Tényleg ilyen egyszerű?

iho   ·   2019.05.10. 03:51

(x)

Az árak magasabbnak tekinthetők, mint eddig bármikor, így a keresés is nehezebbé vált. Sokan manapság már nem is szándékoznak ingatlant keresni, mivel lehetetlennek gondolják, hogy találjanak egy olyan lakást, mely igényeiket maximálisan kielégíti. A Flatfy komolyan veszi ezeket a problémákat és egy keresőmotoron belül próbálja megoldani azokat.

 

A rengeteg felesleges és időigényes keresgélés helyett ezen az oldalon minden ingatlan megtalálható, így a keresésre áldozott idő akár a felére is csökkenhet.  A Flatfy egy olyan keresőmotor, mely segít minket abban, hogy ne kelljen minden egyes ingatlankereső oldalt végignéznünk, hiszen minden ingatlant egy helyre gyűjt. A Flatfy oldala a választékos szűrők segítségével könnyíti meg választásunkat. Találhatunk eladó ingatlant, kiadó albérleteket, a szűrőket pedig beállíthatjuk akár városra, árra, négyzetméterre vagy szobaszámra is, de még számos más lehetőség közül választhatunk.

Ezen a platformon több, mint 75 000 hirdetés kerül feldolgozásra napi szinten. Így ez a nemzetközi szolgáltatás, mely már 37 országba eljutott, az ingatlankeresők segítségére lehet.

A visszajelzések szerint is egy hatékony keresőprogrammal van dolgunk, mely mind a 37 országban sikeresen megállta a helyét. Reméljük, ezzel Nektek is segíthetünk a lakáskeresésben.

Kapcsolódó hírek