InnoTrans 2016: rekordszámú résztvevő várható

iho/vasút   ·   2016.09.05. 18:45
400px_innotrans2016

A berlini gigarendezvényre Németországból és körülbelül hatvan másik országból – többek között az Egyesült Államokból, az Emirátusokból, Indiából, Japánból, Marokkóból, Olaszországból és Tajvanból – összesen 2940 kiállító érkezik. Közülük körülbelül kétszázan most először teszik tiszteletüket, beleértve hat új országot – Azerbajdzsánt, Egyiptomot, Hongkongot, Örményországot, Thaiföldet és Vietnamot –, megmutatva innovatív termékeiket a világnak. A nem németországi kiállítók aránya továbbra is magas, hatvan százalék.

A rendezvény öt tematika szerint épül fel:

 

  • Vasúttechnológia,
  • Vasúti infrastruktúra,
  • Tömegközlekedés,
  • Beltér,
  • Alagútépítés.

 

A szabadtéri kiállítótéren 114 innovatív jármű sorakozik majd fel. Habár az összes résztvevő megfelelő elhelyezéséhez hatalmas kiállítóterület szükséges, a csarnokok optimális szervezésének köszönhetően az összes kiállító elfér majd. A négy napra a berlini vásár területére költöző 2016-os InnoTransra százezernél is több látogatót várnak.

A Swissrail és a Rhomberg Sersa Rail Holding GmbH új szintre lép az idei InnoTranson. A svájci ipari szövetség és az osztrák vasúttechnológiai vállalat először hoz háromszintes kiállítást a vásárra, így rengeteg hely áll majd rendelkezésre a termékek bemutatásához és a szakmai látogatókkal való beszélgetésekhez.

A 2016-os InnoTranson indul el útjára a CUBE startup-program egyik része is, egy üzleti terv-bemutató esemény. A CUBE célja, hogy az ipari startupokat az iparág innovatív menedzsereivel és döntéshozóival kapcsolatba hozza. A legjobb prezentáció két jegyet szerez az exkluzív CUBE Tech Fair vásárra, amit majd 2017 májusában tartanak Berlinben. A startupok a következő oldalon regisztrálhatnak: www.cube-global.com/join-innotrans

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek