Ismét UIC-tisztség Dávid Ilonának

iho   ·   2013.12.11. 13:42

A bizottság az európai régió munkájának és fejlesztésének irányításában, a vasúti szervezetek közti koordinációban játszik komoly szerepet, valamint javaslatokat tesz működési irányelvekre. A szervezetben betöltött pozíció lehetővé teszi a MÁV Zrt. és a közép-európai régió érdekeinek fokozottabb érvényesítését, a naprakész közlekedésfejlesztési információk kamatoztathatók lesznek a kormányzati tárgyalásokban is. A mandátum 2014 januárjában lép életbe és két évre szól.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.