Izgalmas gázolás történt az éjjel Budapesten

iho   ·   2022.09.12. 12:00
veki-golf1

A TXL bérelt Vectronja tett pontot egy autós üldözés végére a XVII. kerületben.

A Mávinform jelenti: „vasárnap késő este Pestszentlőrincen, a Ráday Gedeon utcai felüljáróról közúti baleset miatt egy autó a vasúti pályára zuhant, ahol egy tehervonat nekiütközött. A balesetben az első információk szerint az autó vezetője megsérült.” Az éjszakai idősávnak hála szerencsére nem olyan sok utast érintett a baleset, az egyik vágány éjjel fél 1-kor, a másikat hajnalban adták vissza a forgalomnak. A tehervonati közlekedésben azonban nagyon jelentős késedelmet okozott az eset.

A Baleset-info.hu információja szerint egy vezetéstől eltiltott autóst kezdtek el üldözni még Kőbányán a rendőrök, aki először azonban még meg tudott lépni. Később már a XVII. kerületben újra észlelték az autóst, aki a hajsza hevében egy piros lámpán nagy sebességgel áthajtva nem találta meg a kereszteződés folytatását, és a Ráday Gedeon utca 100a vonal fölötti felüljárója mellett a bokrokon át a vasúti pályára zuhant. Az autó sofőrje megsérült, de a rendőrök kiszabadították az autójából.

Az igazi áldás csak ezután érkezett: a TXL félpótos kombivonata kapta telibe a már üres autót, és tolta be Pestszentlőrinc állomás váltókörzetéig – több száz méteren át. A bérelt ELL-es Vectron mozdonyvezetője nem sérült meg a balesetben.

(fotók: Mávinform)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek